Happy Life Festival

“Kleur JOUW leven” zodat je inzicht in jezelf krijgt!!

Wie is Erna?

De ondernemende innovator die intuïtieve vrouwen met een groot hart op een creatieve wijze inspireert naar kleurrijk inzicht in zichzelf.

Mijn coach praktijk heet Kleur jouw leven. Zodat ook jouw leven weer kleurrijker gaat zijn wanneer je hier binnen bent geweest.

Kleur, intuïtief en creativiteit is mijn life-line, tijdens verschillende dieptepunten in mijn leven waren dit de ankers die mij telkens er weer bovenop brachten. Anderen helpen is wat ik deed, mezelf daarbij vergeten gebeurde er, wat resulteerde in o.a. een scheiding en een burn-out. Met de hulp van o.a. kleuren en hier creatief gebruik van maken sta ik nu in mijn eigen kracht.

Na het ontdekken van mijn persoonlijke powerkleuren en de elementen die erbij horen, de adviezen te integreren in mijn leven, werd ik een andere vrouw en eindelijk weer mezelf.

Een kleurrijk hart gesprek rond de tafel, waar je ervaart welke kwaliteiten jou verder mogen helpen. Ervaar welke Powerkleur op dit moment bij JOU past om te bereiken wat JIJ wilt!!